Seksitarina: Hotellin seksigallup

Olin kesällä 2002 kesätöissä hotellissa. Meitä oli vuorossa respassa aina kaksi virkailijaa kerralla. Molemmat kun olimme seksuaalisesti parhaassa iässä ja sinkkuja niin mielessä pyöri aina naiset ja niiden petiin saaminen. Niinpä erään yönvuoron aikana keksimme aivan loistavan idean. Aina kun yksinäinen nainen kirjautti itsensä sisälle hotelliin niin merkkasimme ylös miten vetävä nainen oli ulkoisesti. Alkuillasta siinä klo 20-21 aikaan respassa oli yleensä sen verran aikaa että saatoimme tutkia tietojärjestelmiä. Hotellissa oleviin asukkaisin saattoi tehdä hyvin moninaisia hakuja. Pystyimme listaamaan kaikki 20 – 45 -vuotiaat yksin matkustavat naiset. Sitten paras ominaisuus, järjestelmä näytti keille kertyy laskutettavaa erotiikkakanavien käytöstä. Nämä tiedot lisättynä niihin käsintehtyihin muistiinpanoihin näiden naisten ulkoisesti vetovoimasta saimme muodostettua kohteen. Kohteen jota kohti oli lähdettävä lähestymään.

Sovimme kuvion jossa toinen jää respaan ja toinen lähtee tekemään galluppia tällaisen naisen kanssa. Heti alkukesästä eräänä tiistaina hotelliin oli tullut 25 -vuotias hoikka, pitkä suorastaan mallin mitat täyttävä tumma nainen. Nainen oli ollut huoneessaan muutaman tunnin kun ehdimme todeta että hänen huoneessa katsotaan erotikkakanavaa. Arpaonni suosi sillä kertaa mua. Olimme todenneet että oli parempi soittaa ensin ja vasta sitten mennä oven taakse. Soitin huoneeseen 610. Huoneesta vastattiin. Kerroin että soitan respasta ja että haluaisin tulla huoneeseen tekemään muutamia kysymyksiä hotellin palveluiden kehittämisestä erityisesti ns. aikuisviihteen saralla. Sopiihan se, vastasi toinen pää. Menin huoneen 610 ovelle ja koputin. Hameeseen ja hihattomaan paitaan pukeutunut nainen tuli ovelle. Menimme huoneen perälle. Istuin punaiselle sohvalle ja nainen istui sängylle. Otin kansiosta esille kysymyslomakkeen. Ennen kysymyksiä kerroin että hotellimme on halukas laajentamaan palveluitaan myös ns. aikuisviihteen saralla. Alkuun panevana voimana ovat olleet asiakkailta saadut palautteet. Lisäksi kerroin tyynen asiallisesti että jos tuntuu että kysymykset ovat liian henkilökohtaisia tai muuten vain et halua vastata niin voimme keskeyttää koska vain. Ok, vastasi nainen joka kertoi nimekseen Leena. Ensimmäinen kysymys: jos hankkisimme huoneisiin hieromasauvan (ja miehille tekovaginan) niin pitäisitkö mahdollisena että käyttäisit sauvaa? Toki, tuli heti Leenan vastaus. Mulla on kotona sauvoja joita en viitsi kantaa matkatavaroissa niin joten mikä ettei. Kysymys 2: pidätkö enemmän moottoroidusta sauvasta kuin moottorittomasta? Molemmat ovat ok kunhan materiaali on pehmeää ja kulli on riittävän paksu. Kysymys 3: Olemme nyt alkuvaiheessa tuomassa huoneisiin sauvoja. Mitä muita seksivälineitä sinä toivoisit? Jos olette tuomassa tavallisia sauvoja niin neuvoisin tuomaan myös kaksikärkisen sauvan. You know, yksi molempiin reikiin. Lisäksi nännin puristimet ovat tarpeen.

Leenan puhe oli saanut kullini heräämään. Se jyskytti housuja vasten niin että Leenakin sen huomasi. Nimittäin Leena totesi että taitaa olla kiihottavaa tehdä näitä haastatteluja – niin voisi päätellä tuosta jyskytyksestä joka lähtee housuistasi. Punastuin. Leena jatkoi, jos todella haluatte antaa hyvää palvelua niin haluan että panet mua. Olen koko päivän istunut palavereissa komeiden urosten kanssa ja nyt tekisi kyllä mieli kunnon panoa. Joten miten olisi. Mua ei tarvinnut kahdesti käskeä kun riuhdoin Leenan vaatteita pois. Leena avasi sepalukseni ja otti jäykän kullini esille. Ensi töikseen hän otti sen suuhun. Imu oli valtaisa kun Leena imi kullia posket lommolla. Samalla hän otti kädellä otteen kullin varresta jotta pääsi paremmin samalla runkkaamaan kullia. Pian hän nousi ylös. Ohjasin hänen huulet omiani vasten ja suutelin voimakkaasti. Leena vastasi työntämällä kielen suuhuni. Työnsin Leenan seinää vasten. Levin jalat ja ohjasin kullini sisälle. Pienen voikasun saattelemana painoin kullini niin syvälle kuin vain meni. Leenan lantio alkoi liikehtiä samassa tahdissa työntöjeni kanssa. Leena nosti molemmat jalat ilmaan niin että kullini pysyi sisällä samalla kuin nain häntä seinää vasten. Juuri kun voimani alkoivat väsyä värähteli Leena voimakkaasti. Värähtely sain mut lisäämään vauhtia vahvistaakseni orgasmia. Laskin Leenan alas. Hän otti kullini suuhun samalla kun molemmin käsin veteli kulliani suuhun ja pois. Tyhjensin lastin Leenan suuhun. Ilta jatkui gallupin loppuun saattamisen merkeissä.

Mainokset

One Response to Seksitarina: Hotellin seksigallup

  1. Satu sanoo:

    🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: