Seksitarina: Naiset saunassa

Olimme Maken kanssa kauan sitten kyläilemässä erään tuttava pariskunnan luona. Kaverimme asuivat hiukan kaupungin ulkopuolella. Sinä iltana katsoimme tv:stä formula kisoja. Tai oikeastaan miehet katsoivat kun minä ja Saija menimme ensin saunaan. Saunassa keskustelimme parisuhteistamme. Saija kertoi että heidän pitkä parisuhde on tullut vaiheeseen jossa haetaan aktiivisesti kaikenlaista uutta. Ja itse asiassa se on ollut varsin hauskaa. Innostuneena kuuntelin Saijan tarinaa sillä itsekkin olin ajatellut viime aikoina kaikenlaista uutta hauskaa. Hiukan yllätyin kun Saija kertoi että viime aikoina he ovat harrastaneet seksiä kolmen koplalla ja että se kolmas henkilö on nainen.

Aluksi homma kuulemma lähti siitä että Saijan mies halusi harrastaa seksiä kahden naisen kanssa. Tosin kaksi viimeistä kertaa on mennyt niin että olemme kaikki olleet keskenämme. Olin hetken hiljaa sitten ajattelin varmistaa ymmärsinkö varmasti oikein. Kysyin Saijalta: teit jotain juttuja myös tuon naisen kanssa? Yep, sanoi Saija. Asia alkoi kiinnostaa. Oletko aina halunnut, halunnut sekstailla myös naisen kanssa – vai oliko sekin Jarin idea. No, ei Jari toisiaan pistänyt pahaksi mutta kyllä se lähti ihan mun omista haluista. En ole niin kauhean pitkään siitä haaveillut mutta jostain vain tuli sellainen tunne että miksei kokeilisi ja en ole yhtään katunut. Se tuntuu niin erilaiselta ja jotenkin nainen vain tietää paremmin mistä toinen nainen pitää.

Saija huomasi että asia kiinnosti mua tosi paljon. Ennen kuin ehdin tehdä uutta kysymystä kysyi Saija että olenko minä koskaan harrastanut seksiä naisen kanssa. Kerroin että en ole ellei nyt lasketa sitä että teinityttönä tai paremminkin lapsina kaverin kanssa työntelimme kyniä toistemme pilluun. Sen jälkeen olen vain nähnyt asiasta unta mutta mitään en ole oikeasti tehnyt. Kiinnostaisiko kokeilla kysyi Saija. Vähän säikähdin, mutta vastasin että itse asiassa kyllä kiinnostaisi. Siihen Saija jatkoi, haluaisitko tässä ja nyt? Mikä ettei sanoin. Olimme saunan lauteilla joten riisumista ei tarvinnut tehdä. Siirryimme lähemmäs toisiamme. Saija nosti käden rinnalleni. Pistin silmät kiinni ja yritin vain tuntea hänen kosketuksensa. Sitten hän otti mun kädestä kiinni ja ohjasi sen hänen vasemmalle rinnalleen. Saija rinnat olivatkin todella kauniit. Ne olivat melko suuret ja kiinteät, sellaiset miesmagneetit. Hyväilin kädellä Saijan rintaa samalla kun Saija antoi suukkoja nännilleni. Suukot olivat pehmeitä ja lämpimiä. Suukkojen välillä Saija otti nännini huulten väliin. Hän pyöritteli nänniä huulten välissä niin että tunsin sen aina varpaisiin saakka. Sitten hän vaihto nänniä edelleen imien ja suukotelleen sitä. Samalla käsi oli hakeutunut jalkojeni väliin. Käden etusormi painautui klitorista kohti. Puristus nännissä tuli vanhemmaksi samalla kun käsi hieroi jalkojeni väliä. Olin aivan märkä, mikä Saija varmasti tunsi kädessään. Saija siirtyi alemmas ja levitti jalkani. Tuntui kuin jalkani olisivat tärisseet sen verran jännittävää tämä oli. Saija asettui jalkojeni väliin. Kevyt kosketus huulilla märkään pilluuni tuntui hyvältä. Käsillä hiukan levittäen Saija asetti kielenpäänsä aivan klitoriksen kohdalle. Levitin jalkojani lisää niin että varmasti Saijalla oli hyvä tila nuolla pilluani. Klitoriksesta hän laskeutui alemmaksi niin että sai vedettyä kielellä pitkiä vetoja pitkin pillua. Voi miten se tuntui hyvältä.

Saunan kuumuus alkoi hiukan tuntua ahdistavalta. Saija nousi ja avasin Saunan oven. Kun hän palasi niin hän ohjasi suuni toisen rinnan nännin kohdalle. Otin nännin suuhuni ja imin sitä. Uh, ime kovemmin sanoi Saija. Seuraavaksi Saija otti kädestäni kiinni ja vei sen jalkojensa väliin. Myös tämä pillu oli aivan märkä. Hieroin pillua etusormella painaen sormea yhä syvemmälle sisälle. Välillä otin sormen ulos ja painoin takaisin. Sitten Saija otti kädestäni kiinni ja toisen etusormeni hänen suuhunsa imien sitä kuin niin että kullia konsanaan. Sitten hän ohjasi sormen mun suuhun. Otin sen suuhun ja tein kuten Saijakin oli tehnyt. Katsoin Saijaa silmiin samalla kun imin sitä. Saija meni hiukan kauemmas niin että sai levitettyä jalkansa levälle. Sitten hän sanoi. Tässä, nuole mua. Asetuin polville ja työnsin esiin kielenkärkeni, aloin pyöritellä sitä hitaasti Saijan klitoriksessa. Oooh, vai et ole koskaan nuollut naisen pillua. Tuntuu ihanalta, nuole, nuole. Työnsin kieleni niin ulos kun sain ja pitkin vedoin nuolin koko pillun matkalta. Saija vaikersi ja komensi: lisää, nuole! Peukalolla painoin klitorista samalla kun työnsin kieltä niin pitkälle pilluun kun pystyin. Vedin kielen ulos ja nuolin koko kielen leveydellä pillua. Samassa kuului saunan ovelta koputus ja Jarin ääni: ”Formulat loppui, koska te oikein tulette sieltä”. Saija vastasi että pian .. pian. Sillä kertaa meidän oli pakko lopettaa kesken. Mutta ei se ainoaksi kerraksi jäänyt, meillä oli tuon jälkeen vielä paljon yhteistä kivaa kaikkien kesken mutta ne ovatkin sitten omia tarinoitaan.

One Response to Seksitarina: Naiset saunassa

  1. Mariaaahhh sanoo:

    Onko se nautinnollisempaa harrastaa seksiä naisen kuin miehen kanssa jos on itse nainen? 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: