Seksitarina: Rajuotteinen salibandynpelaaja pelaa likaista peliä

Oli pikkujoulua aika kun olin viettämässä iltaa kavereitteni kanssa ravintolassa. Jo alkuillasta katseeni löysi tanssilattialta tumman hyvin kauniin naisen. Naisen tumma hyvin alas uurrettu iltapuku oli omijaan ohjaamaan katsettani ja pian fyysistä olemusta hänen luokseen. Pyysin hänet tanssimaan kanssani. Ja onneksi pyysin sillä sain hänet pauloihini leveällä hymylläni. Hän myös kertoi että hän oli paikkakunnalla salibandyjoukkueen kanssa. He olivat osallistuneet paikalliseen salibandyturnaukseen ja nyt oli hauskanpidon vuoro.

Kun tanssittiin illan hitaita niin Jenni kertoi että joukkueella on huoneet tässä hotellissa ja että jos mulle sopii niin voimme mennä jatkoille hänen huoneeseen. Kutsua ei tarvinnut esittää toista kertaa, lähdimme heti matkaan. Hississä Jenni tarttui housujeni läpi kullista kiinni. Itse ohjasin käteni hänen lyhyen hameen alle. Hänellä ei ollut housuja ollenkaan! Hivelin hänen pakaroitaan kunnes saavuimme 4 kerrokseen. Hänellä oli mukava yhden hengen huone jossa oli tuplasänky. Pääsimme hädin tuskin sisälle kun Jenni suuteli mua hyvin voimakkaasti. Suudelman jatkuessa tunsin kuinka hänen kielensä tunkeutui suuhuni. Kielemme kohtasivat. Kun suudelmanne päättyi sanoi Jenni: jatkamme tästä kun ensin lupaat mulle yhden jutun. No, minkä? Että olen hellä, kysyin hymyillen. Ei, haluan pitää rajusti hauskaa kanssasi mutta olisi yksi lisätoive. Niin, jatkoin. Haluan pitää kanssasi hauskaa rajusti ja sen jälkeen kutsun pari joukkuekaveria tänne. Haluan tarjota sulle jotain unohtamatonta niin että pidetään hauskaa oikein joukolla. Ai että sopiiko, no voinhan mä antaa myös kavereillesi jos niin tahdot. Hyvä, mutta ensin me pidämme hauskaa. Vakuudeksi Jenni riisui kaikki vaateensa pois. Hänen rintansa olivat pienet mutta kiinteät, vatsa oli kiinteä ja pillu … pillu oli paljas. Jenni oli posliinityttöjä. Riisu kaikki vaatteesi, sanoi Jenni. Samalla kun riisuuduin Jenni haki matkalaukustaan hiukan rekvisiittaa. Käteen hän otti pienen piiskan. Sen hän ojensi mulle ja sanoi: pyydän sua kohta kurittamaan mua rajusti. Pistä mut tekemään kaikkea mitä keksit. Vastustelen kaikkea, käytä piiskaa tarpeen vaatiessa että saat mut tekemään mitä tahdot. Muuten älä välitä mitä sanon paitsi jos sanon tunnussanan ”Purple”. Silloin lopetat. Ok, sanoin.

Jenni asettui sängylle nelinkontin ja levitti takapuolensa kohti mua. Anna mulle piiskaa takapuolelle, olen ollut tuhma sanoi Jenni. Siirryin hänen viereen ja iskin piiskalla hänen takapuolelleen. Jenni voihkaisi. Iskin uudestaan. Jenni voihkaisi kovemmin. Toisella kädellä hivelin takapuolta ja iskin jälleen. Auuu, sanoi Jenni. Älä enää, olen kiltisti, sanoi Jenni. Iskin hiukan kovempaa. Aiiiii, huusi Jenni. Takapuoli punotti kun iskin jälleen. Aiiiii, huusi Jenni. Kävelin hänen etupuolelle ja ohjasin kullini hänen suuhunsa. Ime, sanoin. En halua sanoi Jenni. Iskin piiskalla hänen sormilleen. Ai, sanoi Jenni. Ime kulliani kunnolla sanoin Jennille. Jenni otti kullini suuhun ja imi sitä muutaman kerran kunnes otti sen pois suustaan sanoen en pidä kullin mausta. En halua imeä. Ime, sanoin ja otin kiinni hänen tukastaan ja ohjasin kullini suuhun. Jenni imi ja imi kun pidin hänen päätä paikalla. Samalla pyörittelin piiskan päällä Jennin nännejä. Otin kullin pois suusta ja työnsin etusormen suuhun. Sitten otin märän sormen ja vein sen klitorikselle. Pyörittelin sitä hiukan sormenpäällä kunnes ohjasin sormen Jennin suuhun. Hyi, yäk, En todellakaan aio imeä sormea joka on ollut mun pillussa. Ja kyllähän imet, sanoin ja iskin piiskalla takapuolelle. Ai, sanoi Jenni. Kun suu aukesi työnsin sormen sisään. Ime, sanoin. Iskin piiskalla takapuolella ja Jenni aloitti voimakkaan imemisen. Vedin sormen ulos ja ohjasin jalkojen väliin. Tällä kertaa työnsin sormen pohjaan saakka. Pillu oli märkä kun pyörittelin sormea siellä sisällä. Otin sormen ulos ja vein sen Jennin suun eteen. Nuole, nuole, sanoin. Eikä, Jenni sanoi. Iskin piiskalla takapuolelle. En halua, Jenni sanoi. Iskin uudestaan. Aii, ja Jenni otti sormen suuhunsa ja nuoli sitä pitkin vedoin. Vedin sormen ulos ja asetuin Jennin taakse. Otin kullistani kiinni ja ohjasin sen pilluun. Eiii, sanoi Jenni kun työnsin kuulia sisälle. Läpsäytin kädellä takapuolelle samalla ohjasin kullia syvemmälle. Otin molemmin käsin lanteista kiinni ja painoin kullini niin syvälle kuin mahdollista. Vedin lantiotani ulospäin ja sitten jälleen sisälle. Jenni, ulvoi: älä enää eiiii se on liian suuri. Otin vahvemmin kiinni lantiosta ja tiivistin tahtia. Kiihdytin tahtia yhä enemmän ja enemmän. Et saa enää sanoi Jenni. Tunsin kuinka spermat lähti liikkeelle. Vedin kullini ulos ja jatkoin kädellä runkkaamista niin että spermat lensi Jennin selälle. Ihan turhaan vedit ulos, sanoi Jenni. Syön pillereitä. Niin, mutta en mä sitä tiennyt, sanoin. Asetuin Jennin viereen makaamaan.

Makasimme tunnin verran samalla popsien baarikaapista otettua sipsipussia. Sitten Jenni kysyi: sopiiko että kutsun kaverit kylään jos vain ehtivät. No sopiihan se sanoin. Jenni otti puhelimen esille ja soitti. No morjens, miten ilta on sujunut kysyin Jenni puhelimen toisessa päässä olevalta. No hyvä, tai siis ei hyvä mutta olet varmaan otettu että mulla olisi täällä herkkuperse joka olisi halukas kimppakivaan teidän kanssa. Juu, on halukas. Mä kyllä vein siitä jo parhaat mehut mutta kyllä teillekin jäi. Tulkaa heti niin päästään jatkamaan karkeloita. Pidämme paikat lämpiminä ja liukkaina. Mun huone on se 426. Ok, kohta nähdään. Kun hän sai laskettua puhelimen alas niin Jenni sanoi että kaveri ovat kovasti anaalin ystäviä toivottavasti olet itsekin kiinnostunut. Kyllä, kyllä: anaali is my middle name, sanoin. Jenni avasi matkalaukkuaan ja otti sieltä liukastetta, levitti sitä etusormeeni. Sitten hän asettui makaamaan mahalleen. Hiero sitä takapuoleeni, Jenni sanoi. Levitin pakaroita ja ohjasin etusormen takapuoleen. Ensin hieroin sormea kevyesti aivan reunalla kunnes työnsin sitä sisälle hetken matkaa. Hetken aikaa hieroin sitä kunnes Jenni sanoi että ok, eiköhän tämä riitä. Sitten hän nousi ja otti jälleen liukastaan. Nyt hän pursutti sitä omalle etusormelleen. Mene makaamaan mahalle hän komensi. No kyllähän tämäkin käy, sanoin. Menin mahalle. Jenni asettui taakseni ja ohjasi etusormensa takapuoleeni. Hän ei paljoa lämmitellyt vaan työnsi sormen suoraan sisälle. Muutaman runkkauksen jälkeen hän otti mukaan toisen sormen. Uuuh, sanoin kun hän työnsi kaksi sormea sisälle. Taitaa tuntua mukavalta jo nämä kaksikin sormea. Sulla on mukavan tiukka takapuoli. Sitten ovelta kuului koputusta. Jää siihen, Jenni sanoi ja lähti ovelle. Makasin sängyllä niin että ajatukseni lähtivät lentoon että mitähän hauskaa nyt saadaan aikaan. Peremmälle vaan, kuului eteisestä. Tässä on Mikke ja takapuolen näettekin tässä. Hän on luvannut palvella meitä kaikkia. Loistavaa, sanoi matala miehen ääni. Käännyin ympäri. Eteisessä seisoi kaksi isoa miestä leveästi hymyillen. Mitä hemmettiä sanoin, sunhan piti kutsua pari sun pelikaveria – sanoin. Nämä ovat pelikavereitani ja nyt haluamme pelata joukkuepeliä  …

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: