Seksitarina: Sisar hento valkoinen auttaa aina

Aika sairaalassa käy todella pitkäksi varsikin kun mitään ei voi tehdä koska molemmat kädet ovat menneet poikki moottoripyöräonnettomuudessa. Paraneminen tulee kestämään pari kolme kuukautta. Pelkästään sairaalassa olen maannut jo 2 viikkoa ja vielä ainakin saman verran on jäljellä. Sairaala aika on todella tuskaista kun olen tottunut jatkuvaan seksiin. Naintia joku tyttöystävää (silloista) tai sitten masturboin. Joka päivä saan ainakin yhden orgasmin joskus joka 2-3 päivän aikana.

Valvoin taas yhtä öistä kun yksi sairaanhoitajista käytävällä huomasi että olen hereillä. Hän tuli käymään huoneessa. Huoneessa toisena potilaana ollut Jussi oli päässyt kotiin aikaisemmin päivällä joten olin nyt yksin. Moi Make, hoitaja tervehti. Moiiiii, sanoin. Etkö saa unta hän kysyi. En saa, vastasin. Onko kipuja vai mikä valvottaa. Monikin asia, vastasin. Mutta arvaathan sinä. Nuori aktiivinen mies ja joudun makaamaan täällä sairaalassa vaikka kuinka pitkään. Pitäisi päästä kotia ja naisten pariin. Ja kerran kädetkin on vielä tässä kunnossa niin ei ole helppoa ei. Hoitaja ymmärsi heti mistä kenkä puristaa. Ja kaiken nähneenä häntä ei ujostuttanut yhtään vaan kysyi suoraan että seksiäkö olet vailla. No sitäpä juuri. Nainen kanssa kun pääsisi tai edes vähintään kädet toimisi niin saisi pahimmat paineet purettua. Kuten arvaat niin tämä on tuttua mulle, jatkoi sairaanhoitaja. Olen ollut täällä töissä 10 vuotta ja sinä aikana olen yllättänyt monta miestä vetämässä käteen. Se tuntuu olevan miehille lähes yhtä tavallista kuin vessassa käyminen muissa asioissa. No niin on, jatkoin. Minäkin masturboin joskus jopa useita kertoja päivässä. Hei tehdään vaihtokauppa, nainen ehdotti. Kerro mulle omia masturbointi kokemuksiasi niin mä autan sitten sut orgasmiin. En lupaa suuseksiä mutta käsillä voin kyllä runkata sua jos haluat. Hämmästyin! No kyllä kiitos jatkoin. Otan tarjouksen mielellään vastaan, sanoin naiselle jonka nimi oli muuten Jutta. Jutta oli n. 40 -vuotias eli n. tuplasti mua vanhempi tumma nainen. No viimeksi ennen kuin jouduin onnettomuuteen niin olin käymässä Citimarketissa. Kävin sovittamassa farkkuja ja päätin sitten siinä masturboida. Kuuntelin kuinka naapuri kopissa nainen opasti miestä farkkujen ostossa ja samalla vedin käteen. Ajatus kiinni jäämisestä kiihottaa mua todella paljon. Masturboitko aina jossain julkisella paikalla? En toki, vastasin. Kotona jos masturboin niin käytän monesti sellaista tummaa tekopillua. Kuvittelen että näin mustan naisen pillua. Se on mun lempitekopillu. Oletko maistanut omaa spermaasi, Sirkka kysyi ja samalla pisti kätensä kullini päälle. Vaikka housut olivat välissä niin kulli lähti välittömästi nousemaan. Olen maistanut. Välillä yritän ottaa itseltäni suihin mutta ei se vielä ole onnistunut. Joskus kyllä annan sperman valua naamalleni. En kuitenkaan varsinaisesti pidä sperman mausta.

Oletko masturboinut muiden miesten kanssa. Kysyn siksi kun kerran, pari kolme vuotta sitten, tulin yöllä huoneeseen jossa kolme potilasta veti käteen samaan aikaan jokainen omassa sängyssä. Miehet eivät olleet homoja tai eivät ainakaan kosketelleet toisiaan. Vetivät vain yhtä aikaa käteen. Olen toki, vastasin. Intissä ollessa varsinkin metsä reissuilla vedimme välillä yhtä aikaa käteen. Siinä ei ollut mitään homoilua vaan kiihotimme toisiamme härskeillä jutuilla naisista ja samalla runkkasimme. Se oli mukavaa puuhaa. En ole harrastanut sitä sitten inttivuosien. Huomaamatta Sirkka oli siirtänyt käden housuihini. Hän hiveli kevyesti kulliani. Sen arvaa että juttu ei enää oikein kulkenut kun stondis oli niin kova. Kerro vielä lopuksi että onko joku toinen nainen joskus masturboinut sun puolesta. No, niin että ei ole myös ottanut suihin on tapahtunut pari kertaa. Silloin ne naiset ovat vain halunneet kokeilla miehen masturbointia että miltä se tuntuu ja näyttää. Yleensä kyllä kuvioon kuuluu suihinotto, silloin kun masturbointi on kyseessä. Okay, se on sitten mun vuoro. Hän otti kullini esille. Kulli oli täydessä valmiudessa kun hän otti sen käsiensä väliin. Tässä vähän ekstraa. Hän avasi hoitajan asua lisää niin että rintaliivit tulivat esille. Sitten hän nosti toisen rinnan esille. Voi veljet kun nyt harmittaa että kädet eivät toimi, sanoin. Jos toimisivat niin emme olisi tässä. Mutta koska eivät toimi niin autan mielelläni potilaita myös näin. Sitten hän aloitti runkkaamaan toisella kädellä samalla kun toisella kädellä asetti parin valmiiksi. Tuijotin vain esillä olevaa rintaa samalla kun hän otti molemmat kädet avuksi ja kiihdytti käsien tahtia. Kädet olivat lämpöiset ja tuntuivat todella hyvältä. Hetken kuluttua spermat lennähtivät ilmoille ja lopulta valoivat hänen käsilleen. Hyvin ammattimaisesti hän siivosi sotkun ja veti housuni takaisin päälle. Kiitos, kaunis kiitos – sanoin. Mulla olisi sulle pari kysymystä. Kuinka usein teet tätä hyvin arvokasta työtä ja autatko myös naisia masturboinnissa? No, miestä autan masturboimaan ehkä noin kerran kuukaudessa. Ja toiseen kysymykseen vastaan että olen auttanut myös naisia masturboinnissa. En tosin kovin usein. Yleensä joku kaveri tai mies on tuonut tekokullin jolla homma on hoidettu. Mutta sehän on selvää että naisilla ei ole niin suurta tarvetta orgasmille kuin miehillä. Ja jotenkin naiset ovat häveliäämpiä puhumaan masturboinnista. Se alue on jotenkin miehille luonnollisempaa. Kiitos vielä kerran, luulen että nyt uni maistuu. Eipä kestä, Jutta sanoi ja poistui käytävälle.

2 Responses to Seksitarina: Sisar hento valkoinen auttaa aina

  1. vaimo sanoo:

    Minä olen hoitsu ja en kyllä ole kuullut, että osastolla olisi pelkkien katkenneiden käsien takia viikkotolkulla pidetty… ehkä oli selkäranka tai niska saanut murtuman…

    …mutta kyllä siellä on aika useinkin näitä, joilla on iso tai pieni erektio-”ongelma”… Autetaanko vai ei onkin sitten eri kysymys… 😉

  2. jarkko jokinen alias jake j sanoo:

    Tossa lueskelin noita porno pätkiä koko yön tämä oli parempi kun aikasemmat ekasta tykkäsin eniten

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: