Seksitarina: Kaaso ja muut vuorollaan morsiamen pillulla

Pidimme räväkän ystävämme Heidin polttareita viime kesänä. Paikalla oli Heidi, Liisa, Maisa, Johanna, Jaana ja minä Lotta. Minä hoidin aika ison osan järjestelyistä. Kun suunnittelin polttariohjelmaa niin kysyin tulevalta aviomieheltä että onko antaa vinkkejä polttareihin. Ei Nikke osannut sanoa mitään tarkkaa lähinnä vain että antakaa Heidin toivoa jotain, jotain vaikka seksiin liittyen. Pyritte sitten järjestämään Heidin toivoman asian parhaanne mukaan. Mietin että selvä, kyllähän se sopii. Kysyin vielä että onko jotain rajoja jota ei sopisi ylittää. Antakaa Heidin itse päättää oli Niken vastaus ja silmän isku perään.

Olimme tyttöporukan kanssa saunassa Heidin kanssa siiderit kourassa. Morsiamen pesu oli suoritettu. Kaikki oli paikalla kun kysyin Heidiltä että nyt saisit toivoa ihan mitä vain liittyen seksiin. Me koitamme järjestää sen sulle parhaamme mukaan. Raha ei ole este eikä mikään muukaan. Perään nauroimme kaikki koska olin kertonut muille tytöille mitä Nikke oli sanonut. Heidi mietti hetken ja kysyi sitten, ihanko mitä vaan. Kyllä, vastasin. Ja te teette kaikkenne että toive saadaan toteutettua, niinkö? Kysyin Heidi. Kyllä, kyllä, kyllä, kyllä, kyllä kuului Liisan, Maisan, Johannan, Jaanan ja mun suusta. No, jos kerran näin on niin on mulla yksi juttu joka voitaisiin tehdä. No mikä, kysyin. Mietin aina joskus millaista olisi harrastaa seksiä naisen kanssa. Nyt toivoisin että saisin nuolla teidän kaikkien pillua! Hiljaisuus laskeutui saunaan. Hiljaisuus jatkui ja jatkui …

Heidi jatkoi, ja koska haluaisin kovasti tietää jotain tuhmaa tai härskiä teistä niin samalla kun nuolen niin kukin vuorollaan kertoisi jonkun seksi salaisuuden. Se voi olla jotain mitä on tehnyt, haluaisi tehdä tai on nähnyt. Hiljaisuus jatkui. Minä toivuin ensimmäisenä kysymyksestä. Kun sain suuni auki, niin kysyin Heidiltä: onko tämä polttaripila vai oletko ihan tosissasi? Tosissani olen, vastasi Heidi. Hiljaisuus jatkui. No, jos kerran sitä haluat niin kyllä minä voin suostua. Täytyy kyllä sanoa että olen yllättynyt. Mitäs te muut, kysyin muilta. Hieman kakistelleen Jaana aloitti kertomaan että jos kerran sinäkin niin kai tässä täytyy olla mukana porukassa. Niin kai sitten jatkoi Liisa, Maisa ja Johanna.

Loistavaa, eikös sitten aloiteta jatkoi Heidi. Samalla hän siirtyi mun eteen. Hieman varoen levitin jalkani. Heidi pisti kätensä syvälle jalkojeni väliin. Sitten hän siirtyi alemmas. Tunsin kuinka huulet koskettivat karvoitustani. Muut seurasivat henkeä pidättäen. Heidi levitti käsillään karvoitusta ja samalla antoi kevyiltä suukkoja. Heidi nosti päätään, tarina – kerro tuhma tunnustus. Jaa, niin juu jatkoin. Mitäs nyt kertoisin. No, kerran tässä ollaan piirakan äärellä niin kerrottakoon nyt vaikka sellainen salaisuus mitä en ole todellakaan kellekään muulle kertonut. Nimittäin n. 3 vuotta sitten harrastin kahdesti seksiä naisen kanssa. Osaksi siitä syystä mun oli hiukan helpompi suostua tähän juttuun. Puhe keskeytyi hetkeksi kun Heidi nuolaisi kielellä pitkin märkää pillua. Niin, olin sanomassa, jatkoin. Olin ensin kolmantena pyöränä erään pariskunnan kanssa. Naimme kaikki keskenämme. Nuolin siis myös pillua. Toinen kerta oli muutama kuukausi sen jälkeen kun ravintolassa tapasin sen saman naisen uudestaan. Silloin se oli yksin iltaa viettämässä kun isäntä oli työmatkalla. Lähdin sitten illan päätteeksi sen luo ja …. niin arvaatte varmaan loput. Naimme pitkän kaavan mukaan. Heidi nosti päätään jalkojen välistä. Kasvot olivat märät. En tiedä olivatko ne märät hiestä vai pillusta. Vielä muutama nuolaisu klitoriksesta ja sitten Heidi oli valmis siirtymään Jaanan luo.

Jaana avasi jalkojen välin hiukan arastellen. Heidi siirtyi heti alas pillun luo. Jaanan alapään karvoitus oli hyvin siisti. Hän varmaan hoitaa pehkoa säännöllisesti. Ensimmäiset nuolaisut pilluun saivat Jaanan haukkomaan henkeä. En olisi ikinä kuvitellut että joskus pilluani nuolee nainen. Olen kyllä tehnyt kaikenlaista, varsinkin opiskeluaikoina, mutta naisen kanssa en ole ollut koskaan. Noloin juttu lienee se kun annoin maksua vastaan seksiä. Olimme opiskelijabileissä yhdessä solussa Jyväskylässä. Kaikki oli melkoisen juovuksissa, minä myös. Keskustelimme rahasta, ja jossain vaiheessa valitin että olen ihan p.a. niin että rahat on totaalisen loppu. Joku miehistä heitti että naisella on valtti hihassa, ei muuta kun torille persettä myymään. Tienaat nopeasti ja paljon rahaa, mies jatkoi. Toinen mies jatkoi samasta aiheesta, jo pelkillä suihinotoilla tienaisit nopeasti. Jatkoin siihen, kuka mies nyt mulle maksaisi siitä että otan siltä suihin. Saman tien paikalla olevien neljän opiskelijan kädet nousi pystyyn. Ai jaa, totesin. Tämä on näin helppoa vai? No mikä olisi käypä markkinahinta, kysyin. 20 € olisi kohtuullinen, vastasi yksi miehistä. Siihen toinen jatkoi, kun otat meiltä jokaiselta suihin niin tienaat 80 € 20 min työstä. Ei paha tuntiliksa. Siihen yksi tytöistä totesi, Jaana on kiltti tyttö – tuhmat tytöt ovat erikseen. Tuo kommentti ja se seikka että olin todella rahapulassa sai aikaan sen että kävelin vessan oven luo ja sanoi että miehet jonoon ja vuorollaan vessan. Jos teillä on rahat mukana niin otan teiltä suihin. Ja niin joka jannu kävi vessassa. Otin jokaiselta suihin. Toisen kaverin jälkeen sperma alkoi maistua … ei voi sanoa puulta mutta spermalta. Ilta jatkui siitä normaalisti. Kerran yksi niistä kavereista tuli kysymään että kelpaako 20 € vielä. Vastasin että ei enää, ja siihen yhteen kertaan se jäikin. Tarinan loputtua Heidi nosti pään pois Jaanan jalkojen välistä. Tämähän oli hyvä idea, saan tietää teistä jotain mitä muuten en koskaan olisi kuullut.

Seuraavaksi Heidi siirtyi Maisan luo. Maisa kertoi että tähän 19 vuoden ikään mennessä ei ole kovin paljon vielä ehtinyt kertyä kokemuksia. Mutta jotain sentään, Maisa jatkoi. Tämän viikon maanantaina menin käymään Ville luona keskellä päivää. Jäin yksin Villen huoneeseen kun Ville lähti käymään kirjastossa. Talo oli aivan tyhjä. Villen äiti oli töissä kuten myös Villen isä. Olin Villen sängyllä ja lueskelin Playgirl lehteä. Lehti oli täynnä komeita uroksia. Miehet kiihottivat niin paljon että oli aivan pakko samalla hiplata itseään. Kuulin pihalta auton ääntä. Huomasin että Villen isä tuli kotiin. Hän meni pihalla olevaan työsiipeen. Työsiipi sijaitsee niin että yhdestä ikkunasta näkee suoraan Villen huoneeseen ja vieläpä Villen sängylle. Ja kaiken lisäksi työsiiven ikkuna on tummennettu niin että siitä ei näe sinne sisälle. Olemme välillä olleet Villen kanssa siivessä lukemassa Villen isän pornolehtiä. Lehtien valikoima on ollut varsin laaja. Joukossa on ollut myös muutamia Teenage -lehtiä. Ajatus siitä että nuoret naiset kiihottavat Villen isää saivat mut menemään sängylle. Levitin jalkani ja aloin jälleen hivelemään jalkojeni väliä. Olin varma että Villen isä oli työsiivessä tummennetun ikkunan takana seuraamassa mitä tein. Ajatus siitä kiihotti mua entisestään. Laskin housut alas ja vein oikein käteni karvoituksen päälle. Vasemmalla kädellä hivelin rintaani. Käänsin vartaloani niin että jalkojen väli avautui juuri ikkunan suuntaan. Kiihotin aivan hirveästi kun ajattelin että Villen isä katsoo kun masturboin. Kiihotuin vielä lisää kun ajattelin että hän luultavasti vetää käteen samalla. Menin siinä sängyllä aivan loppuun saakka. Olin niin märkä että en tarvinnut muuta kuin kädet ja mielikuvituksen. Maisan puhe loppui mutta Heidi jatkoi Maisan jalkojen välissä. Maisa henkäili syvään kun Heidin kielenpää pyöri klitoriksen kohdalla. Samalla Heidi oli ottanut etusormen mukaan. Sitä Heidi työnsi sisään ja ulos. Hetken kuluttua Heidi malttoi lopettaa. Nyt oli Liisan vuoro.

Heidi siirtyi Liisan jalkojen väliin. Liisa ei malttanut aloittaa tarinaa vaan nojasi enemmän taaksepäin ja yritti parhaansa mukaan nauttia siitä että tällä kertaa pillua nuolikin nainen. Heidi irrotti huuliaan sen verran että sain sanottua Liisalle että tarinaa tahdon kuulla tuhmaa tarinaa. Pertti, mieheni, on luokanopettaja. Olimme yhdessä Pertin kanssa hänen luokkansa kanssa laivaristeilyllä. Kuten arvata saattaa niin lukion ekaluokkalaisten meno alkoi heti alkumatkasta olemaan vauhdikasta. Istuimme oluella kahvilassa kun viereisessä pöydässä 4 luokkalaista keräsivät testosteronia pintaan kertomalla toisilleen mitä härskeimpiä juttuja, pääasiassa tietenkin luokan tytöistä. Tarinoita ei juuri haitannut se että minä istuin vieressä. Kun vauhtia oli kerätty riittävästi niin pojat päättivät lähteä metsästämään saalista. Kun pojat olivat menneet niin huomasimme että pojilta oli unohtunut pöydälle valokuvakamera. Otin kameran käteen ja mietin olisko syytä viedä kamera heti pojille vai mitä pitäisi tehdä. Samalla keksin loistavan idean. Sanoin Pertille, kuules mennään hyttiin, mulla on idea. Menimme hyttiin. Hytissä sanoin Pertille että mitäs jos kuvaamme filmille mun tussua. Kun kuvia on otettu niin viedään sitten kamera respaan. Ja kun pojat katsovat kuvat niin saavatpahan pikkaisen mietittävää että MITÄ HELV….. Pertistä ajatus oli loistava. Ei muuta kuin vaatteet pois. Levitin riemurasian esille. Vielä tuohon aikaan olin posliini joten kuvaan oli luvassa paljon nähtävää. Ensin otettiin kuva edestä. Sitten levitin pillua sormilla niin että kostea liha tuli näkyviin. Sitten nousin ylös ja otettiin yksi kuva takapuolestani. Sitten taivutin eteenpäin pitäen jalkoja hiukan levällä. Näin saatiin kuva kutsuvasta perseestäni. Sitten vaatteet päälle ja takaisin ylös. Veimme kameran respaan ja sanoimme löytävämme sen kahvilasta. Aamulla kun koko luokka kokoontui yhteen Pertti kysyi miten ilta sujui. Joku sanoi että Arto oli hukannut kameransa. Siihen Pertti kysyin, onko kysytty respasta. Ei ole, oli vastaus. Kannattaisi kysäistä jos vaikka joku olisi löytänyt ja palauttanut sen sinne. Seuraavan tunnin alkaessa joku kertoikin että kamera oli löytynyt respasta. Pertti hymyili mutta jatkoi tuntui kuin ei mitään olisi tapahtunut. Tulimme takaisin maihin perjantai-illalla. Maanantaina kun Pertti tuli koululta kotiin sain kuulla että koko luokan pojat olivat kierrättäneet kuvia pitkin luokkaa ja miettineet mitä oikein oli tapahtunut. He näyttivät kuvia joillekin tytöille ja kysyivät onko tämän sinun posliinipillu? Kiusaus oli kuulemma valtava sanoa että ei-hei tuo pillu on vaimoni.

Johannan pillu ja tarina oli viimeisenä. Johanna mietti pitkään mitä sanoisin. Muut joutuivat kannustamaan Johannaa kertomaan jotain. Johanna ei meinannut saada tarinaa aikaan. Kunnes lopulta sai sanottua että ei mulla ole mitään tuhmaa tarinaa menneisyydestä. Se mitä voisin kertoa olisi jotain minkä koen niin nolona että en uskalla kertoa. Kerro vaan sanoivat muut naiset yhteen ääneen. Ovathan nämä muutkin tarinat olleet todella henkilökohtaisia. Niin mutta … mutta… hetken hiljaisuuden jälkeen Johanna aloitti. Aamulla ennen kuin lähdin tänne harrastimme seksiä Pekan kanssa. Homma ei edennyt aivan tavallisesti. Nimittäin aamulla halusin kullia rajusti. Häpeän tunnustaa että välillä haluan tulla naiduksi rajusti, jopa todella rajusti. Olen nimittäin saanut houkuteltua Pekan yhteiseen rajuun roolileikkiin. Leikissä Pekka ajaa mua takaa. Kun hän saa mut kiinni niin hän riisuu vaatteeni niin että vastustelen. Sitten hän hän painautuu sisälle ilman mitään esileikkiä. Jos en saa heti orgasmia niin välillä Pekka nai vielä takapuoleen. Viimeistään silloin tulen. Yleensä leikimme kotona mutta joskus kesällä pakenen metsään jossa Pekka sitten hoitelee mut. En ole koskaan kertonut tästä kenellekään koska tämä leikki hävettää mua. Mutta koska se on mun ja Pekan välinen ja nykyään meistä molemmista kiihottavaa niin miksi ei.

Kaikki maistetut pillut ja härskit tarinat olivat alkaneet kiihottaa mun niin valtavasti että pyysin kaikki tytöt yhteen kasaan itseni ympärille. Halusin saada märkää pillua ja pehmeää nänniä iholleni.

Kaksi viikkoa polttareiden jälkeen olimme kaikki häissä. Avioliittolupaukset oli annettu ja olimme siirtyneet häiden vastaanotolle. Vuorollani onnittelin Heidiä halaamalla. Heidin jälkeen onnittelin Nikkeä. Halauksen yhteydessä Nikki kuistasi korvaani: kiitos riittävän kosteista polttareista jotka järjestit Heidille. Voin kertoa että Heidillä oli todella hauskaa. Säikähdin, menin varmaan aivan valkoiseksi. Hetken tunsin pientä häpeää mutta se meni pian ohi. Kokosin itseni, hymyilin takaisin ja sanoin Nikelle että hyvä jos saunominen maistui 🙂

Mainokset

2 Responses to Seksitarina: Kaaso ja muut vuorollaan morsiamen pillulla

  1. Nimetön sanoo:

    Jo on sairasta porukka nykyään…ehkä se maailamnloppu jo olisi paikoillaan

  2. pera sanoo:

    Kyllä on paska juttua ..jos tälläsia ihmisä olisi olemassa niin eipähän tämä maailam olisi enää ”järjisssään” ..on sairasta porukkaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: