Seksitarina: Vaimolle vierasta

Nina ja minä pidämme seksistä. Vuosien aikana seksuaaliset suuntaukset ovat vaihdelleet tavallisesta panemisesta, piiska ja sitomisleikkeihin. Kun lapset ovat jo hiukan isompia niin meillä on jälleen mahdollisuus laajentaa seksin pelikenttää. Sovimme viime viikonloppuna että nyt on aika koittaa parinvaihtoa. Arvoimme ensimmäisen kokeilijan. Arpaonni suosi Ninaa. Nina pitää nuorista innokkaista pojista vaikka itse on jo 4-kymmenen. Joten haku päälle vain ja 17 –vuotta on alaikäraja.

Luvan saatuaan Nina ryhtyi etsimään. Hän pistin seuranhakuilmoituksen nettiin. Ilmoituksessa haetaan 17-20 -vuotiaita katseen kestäviä miehiä oman miehen seuraksi tyydyttämään rouvan toiveita. Seuraavaan päivän iltaan mennessä vastauksia oli tullut 213 kappaletta! Siinä sitä olikin Ninalla valitsemista. Yhdessä tutkimme ilmoituksia. Osassa oli kuva mukana osassa jopa ääniviesti. Kuten olettaa saattoi niin osa oli täyttä huuhaata mutta osa tuntui olevan tosissaan matkassa. Nina valitsi tästä valtavasta testosteronimassasta oman kaupungin pojan, Peten 17 vuotta. Pete kertoi olevansa tanssia harrastava, 180 pitkä, 72 kiloinen urheilullinen ja tumma. Mukana oli kuva itsestään, vaatteet päällä, toisin kuin niin moni muu halukas. Nina otti yhteyttä Peteen puhelimella koska oli lähettänyt viestissä myös kännykän numeronsa. Puhelimessa Nina sopi että tavattaisiin keskustassa nettikahvilassa torstai iltana klo 18.00. Nina kertoi että tulen mukaan kahvilaan. Ja jos kemiat synkkaa riittävän hyvin niin lauantaina olisi tarkoitus pitää yhdessä kivaa. Suunnitelma sopi Petelle.

Tapasimme torstaina kahvilassa kuten sovittua. Pete oli pukeutunut hiphopparin löysiin vaatteisiin. Valinta oli täydellinen koska nyt Nina todella tunsi saavansa nuorta lihaa. Tilasimme kahvit ja aloimme jutella. Aluksi tunnelma oli hiukan jännittynyt koska kaikki tiesivät mistä oli kysymys. Ninan takaraivossa jyskytti kysymys haluanko naida tuota nuorta poikaa. Pete toisti päässään kysymystä pääseekö hän naimaan tuota tummaa ja kaunista naista. Itse kysyin mielessäni että onko tuosta pojasta riittävästi Ninan vaativaan makuun. Emme kovin kauaa jutelleet niitä näitä vaan pian pääsimme itse asiaan. Nina kysyi Peteltä että tuntuuko siltä että huvittaisi päästä naimaan? Peten silmissä näkyi valon pilkotus kun hän vastasi että kyllä .. ja vielä kerran kyllä. Itse asiassa mua huvittaa vielä enemmän kun lähtiessä nyt kun olen tavannut teidät, Pete jatkoi. Hyvä, sanoi Nina. Musta tuntuu että voisimme pitää hauskaa keskenään. Peten kasvoille levisi hymy. Hyvä, sanoin. Sopiiko että naimme yhtä aikaa Ninaa, kysyin. Sopii, sopii vastasi Pete. Allright, kuulostaa hyvältä. Ajattelimme Ninan kanssa että jos meillä on kovinkin kivaa niin voisimme vaikka uusia näitä sessioita aina välillä. Mutta mietitään sitä sitten joskus tämän jälkeen. Miltä kuulostaa kysyin. Kuulostaa oikein hyvältä Pete sanoi. Joimme kahvit loppuu ja lähdimme omille teillemme.

Tuli lauantai ja järjestimme lapset isovanhempien luo yökylään. Pete saapui meille siinä 19 aikoihin. Pistimme kahvit tippumaan samalla kun siirryimme keskustelussa heti itse asiaan. Nina sanoi että vierashuone on laitettu valmiiksi niin että voimme siirtyä sinne heti kun kahvit on juotu. Ninaan selvästi hiukan jännitti nimittäin hän tuntui puhuvan kokoajan. Istuin Ninan viereen ja suutelin häntä tiukasti. Kun hellitin otteeni niin kutsuin Peteä lähemmäs. Sanoi Petelle että sun vuoro. Pete ei aikaillut vaan otti toisella kädellä Ninan niskan takaa samalla kun veti huulensa kiinni Ninan huulia. Katsoin vierestä kun suudelma alkoi kevyestä suudelmasta kiihtyen pikkuhiljaa. Hetken kuluttua Nina ja Pete olivat jo kielisuudelmassa. Ilmassa oli selvästi kiihkoa. Otin Peten kädestä kiinni ja ohjasin sen Ninan paidan alle vasemmalle rinnalle. Nina ja Pete jatkoivat suudelmaa kun avasin Peten housut, Löysien farkkujen alta löytyi boxerit. Laskin ne alas niin että pikku-pete saatiin esille. Ja ei se ihan pieni Pete ollutkaan, Varustus oli ihan kunnioitettava. Jopa niin kunnioitettava että kehotin Ninaa katsomaan mitä Pete toi mukanaan. Pete on tuonut melan, katso Nina. Vau, tämän velikullan tahdon sisälle ja syvälle, tuumasi Nina,. Samalla Ninan tarttui Peten kullista kiinni ja nuolaisi sitä muutamalla pitkällä vedolla. Kulli oli täydessä pituudessaan heti. Nina otti siitä kiinni molemmin käsin. Käden saivat siitä otteen peräkkäin ja vielä mahtui terska suuhun. Laskin omat housuni alas ja tarjosin oman kullini Peten kullin viereen. Nina otti kullini suuhun ja imi sitä tottuneesti. Sitten oli vuorossa Peten kulli ja sitten taas omani. Hetken aikaan Ninan ilotteli kahden kullin kanssa. Ninan nousi ylös ja kysyi mennäänkö suoraan vierashuoneeseen vai suihkun kautta. Ehdotin että suihkun kautta niin sitten voimme vapaasti herkutella kaikilla vartalon rei’illä. Ok, minä menen vaikka ensin niin saatte te pojat sopia mitä keksitte mun viihdyttämiseksi, Nina sanoi. Sopii, hymyilin.

Nina meni suihkuun. Minä ja Pete istahdimme olohuoneeseen. Kysyin Peteltä että onko hänellä jotain erityisiä toiveita Ninan suhteen. Ei mitään erikoista, haluan vain niin paljon seksiä kun mahdollista ja kaikki sopii. En välttämättä ole se kaikkein kokenein mutta olen halukas kokeilemaan, Pete jatkoi. Kuulostaa oikein hyvältä, sanoin. Voisin antaa pari vinkkiä mistä Ninan pitää. Ninan kanssa ei kannata pitää mitään kiirettä. Rauhallisesti ja pitkään on kaksi tärkeää sanaa. Ninan pitää kun rintoja tai pillua nuollaan pitkään. Toisaalta Ninan ottaa myös mielellään kullin rajusti sisään. Anaaliseksi on myös Ninan mielestä kivaa. Erityisesti jos pillussa on jotain, mielellään tietty kulli, niin samalla sormea tai jotain takapuoleen niin siitä Ninan pitää. Samalla Nina tulikin suihkusta. Ok. me miehet saimmekin jo sovittua miten hoidamme sua pitkin yötä, sanoin. Lupaatte vaan, sanoi Nina. Katsotaan, jatkoi Pete. Minä menen nyt suihkuun. Lämmitelkää te hiukan sillä välin, ja niin menin suihkuun. En kauaa siellä ollut mutta kun tulin takaisin niin Nina oli olohuoneen sohvalla selällään ja Pete nuoli pitkin vedoin Ninan pillua. No niin, tämähän näyttää vallan mainiolta. Asetuin Ninan etupuolelle ja vein kullini Ninan kasvojen eteen niin että Nina sai varresta kiinni ja ohjattua kullin suuhunsa. Kädellä kiveksistä asti kouraisten Ninan ohjasi kulliani yhä syvemmälle ja syvemmälle suuhun. Muutaman tiukan imun jälkeen Nina irrotti otetta ja siirtyi nuolemaan kiveksiäni. Kielen kosketus tuin pehmeältä. Pete oli selvästi heti omaksunut sen mitä sanoin, nimittäin hän nuoli pitkin ja rauhallisin vedoin Ninan pillua. Pete tuntui selvästi pitävän posliini pillusta. Pete, oletko nuollut posliinia aikaisemmin? En ole, tämä on ensimmäinen jatkoi Pete.

Pete, mene sinä suihkuun niin asetumme Ninan kanssa vierashuoneeseen sillä välin. Pete lähti suihkuun samalla kun mietimme Ninan kanssa millaista pornoa pistämme pyörimään taustalle. Nina mietti että olisikohan liian rajua jos pistämme teenage videoita pyörimään. Voi olla että se on vielä liian rajua Petelle. Ninan jatkoi. Totta, mutta pistetään se toinen teinileffa jossa vuorollaan kaksi ruotsalaista teinipoikaa naivat sitä blondia ruotsalaista teinityttöä. Siinähän on kunnon panoa mutta ei mitään tavatonta. Jep, pistetään se totesi Nina.

Kaivoin vierashuoneen pikkupöydän lipastosta esille kaksi erikokoista tekokullia, käsiraudat, voidetta ja kondomeja. Samalla Pete tuli suihkusta, täysin alasti. Hyvä, voimme aloittaa, totesin. Nina, mene sängyn päätyä vasten. Nina meni. Levitä jalat. Nina levitti. Aseta kädet sängyn päätyyn. Nina laittoi. Siirryin Ninan eteen ja kiinnitin Ninan kädet käsiraudoilla kiinni sängyn päätyyn. Nina ei vastustellut vaan asettui paikoilleen. Levitä jalkoja lisää, lisää sanoin. Nyt takapuoli oli hyvin pystyssä samalla kun kädet oli kiinnitetty sängyn päätyyn. Pete, takapuoli on sinun. Pete hyväili käsillä Ninan takapuolta. Kädet liikkuivat pitkin molempia postia. Pete nuoli molempia poskia. Iho tuntui puhtaalta. Välillä toinen käsistä hyväili pillua. Oikealla kädellä Pete hieroi Ninan vakoa. Välillä pientä kutitusta sormella anukseen. Samalla toisella kädellä kevyesti sisälle pilluun. Itse olin siirtynyt Ninan rintojen äärelle. Nuolin ja imin vuorotellen molempia rintoja. Pete taas jatkoi takapuolen kimpussa niin että kädet ja suu toimivat hyvin yhdessä. Pete, pete kuuletko kysyi Nina. Jep, vastasi Pete. Levitä poskia hiukan lisää ja nuole kielellä pitkin vakoa, erityisesti kiusoittele tiukkaa reikää. Pete ei paljoa miettinyt vaan teki työtä käskettyä. Pitkin vedoin Pete nuoli Ninan takapuolta, Nina näytti nauttivan täysin siemauksin. Pian Pete asetti vasemman käden etusormen ruskean reiän huulille samalla kun siirtyi nuolemaan pillua. Nina voihki ja voihki.

Nousin Ninan rintojen luota ja menin hakemaan liukuvoidetta. Pete, käännys tännepäin. Pete kääntyi. Kuiskasin Peten korvaan että joskus painan kullini sisään ilman suurempia lämmittelyjä sormilla. Nyt sä voisin panna kullin kerralla sisälle pohjaan asti. Ei voimalla vaan hitaasti. Mutta koska sun kulli on noin julmetun suuri niin pistetään siihen pikkaisen voidetta. Otin voidepurkin toiseen käteen ja Peten kullin toiseen. Kouraisin voidetta käteen ja levitin sitä Peten kullin päälle niin että varmasti riittää. Kuiskasin jälleen Peten korvaan, anna mennä. Ota lantiosta kiinni ja nai. Nina voihkii varmasti mutta se tarkoittaa vain sitä että siitä se pitää. Annoin vielä Petelle kondomin. Kun kondomi oli paikoillaan niin Pete asettui Ninan takapuolen taakse ja otti toisella kädellä kiinni lantiosta. Toisella kädellä hän ohjasi kullin pillun suulle. Terskaa hiukan sisälle pilluun. Sitten lantiosta paremmin kiinni ja varovasti työntämään. Pillu tuntui tiukalta kun Pete painoi kullia yhä syvemmällä Ninan sisälle. Uuuuh, Nina voihkaisi. Se kannusti Peteä painamaan kullia yhä tiukemmin ja syvemmälle. Ninan lantio alkoi elää sitä enemmän mitä syvemmälle kulli pääsi. Kevyellä lantion liikkeellä Pete nytkytti kullia pikkuhiljaa kohti pohjaa. Nina alkoi olemaan yhä levottomampi. Ja levottomammaksi Nina tuli mitä enemmän Pete liikutti lantiota edestakaisin. Nina suorastaan värisi. Kysyin Ninalta että pidätkö tuosta isosta kullista. Pidän, pidän sanoi Nina. Tuntuu todella hyvältä. Paina Pete nai mua niin kovaa kun pystyt. Sen enempää Peteä ei tarvinnut kannustaa. Pete otti lantiosta entistä enemmän kiinni ja nai Ninaa takaapäin niin kovaa kun vain pystyi. Kivespussi hakkasivat Ninan takapuoleen kiihkeällä tahdilla. Nina voihki tiheämmin ja tiheämmin kunnes pian huuto oli suoraa huutoa. Näin nopeaa orgasmia en olekaan Ninalta ennen nähnyt. Taisi olla mieleistä menoa ?

Pete veti kullin pois pillusta. Peten kulli oli vielä täydessä iskussa. Suonet näkyivät vahvoina kullin pinnalla. Ohjasin Peten selälle sängylle. Samalla kuiskasin Peten korvaan, katsotaan saadaanko voileivällä toinen orgasmi Ninalle. Joskus onnistuu, joskus ei. Yleensä hoidamme voileivän tekokullilla ja mun kullilla mutta nyt Nina saa oikeaa voileipää. Pete oli paikoillaan. Irrotin Ninan kädet sängyn päädystä ja ohjasin Peten päälle. Peten kulli painautui jälleen Ninan sisälle. Ninan voihkaisi. Itse asetuin Ninan päälle niin että pystyin ohjaamaan kullini tiukemman reiän kohdalle. Otin kullistani kiinni ja painoin sitä kevyesti sisälle. Alun jälkeen alkoi tiukempi vaihe. Tunsin kullissani kuinka Nina puristi takapuolellaan kulliani entistä tiiviimmin. Suolen tiukkuus tuntui vahvasti koko kullini matkalta. Vedin kulliani hiukan ulospäin ja painoin taas sisälle. Tuntui ahtautta. Painoin lisää. Nina voihkaisi. Tein lantiolla pientä liikettä. Ninan lantio liikkui kevyesti mukana. Tai voi olla että liikkuminen johtui siitä että Pete teki töitä omalla puolellaan. Ninan hengitys tihentyi. Kiihdytin tahtia. Reikä oli edelleen tiukka ja se kiihotti mua lisää niin että tunsin kuinka lasti lähti liikkeelle. Spermat tyhjentyivät Ninan takapuoleen. Samalla kun purkauduin niin Nina sai jälleen orgasmin. Koko vartalo värisi. Värinä kiihdytti Peteen lisää vauhtia. Pete painoi ja painoi kunnes lopulta Peteltä kuului vapauttava voihkaisu. Vaikka Petenkin spermat oli laskettu Ninan sisälle niin hän jatkoi vielä kevyttä liikettä. Ninan pyöritti lantiota liikkeen tahdissa. Vedin kullin pois takapuolesta ja jäi seuraamaan tätä jälkipeliä. Pian molemmat rauhoittuivat. Jäimme makaamaan sänkyyn. Nukahdimme.

Aamulla auringonpaiste herätti meidät. Käännyin Ninaan kohti ja annoin suukkoja toiselle nännille. Pete teki samoin. Tämän parempaa herätystä saa hakea, totesi Nina. Oikeastaan haluan kullia. Paikat on kyllä hiukan arat eilisestä mutta haluan kullia. Nina tuumasi että haluan kullia nyt heti. Otin sängyn vierestä kondomin ja pistin paikoilleen. Levitin Ninan jalat ja astuin päälle. Ohjasin kullin sisälle. Pillu tuntui tiukalta ja hiukan kuivalta. Muutaman työnnön jälkeen liike alkoi olemaan sujuvampi. Nina otti vahvasti kiinni takapuolestani ja painoi sitä vahvasti kohti itseään. Tunsin kuinka Ninan pillu eli vahvasti mukana kun painoin kullia sisälle välillä taas vetäen ulos. Jatkoin naimista kunnes pian tunsin orgasmin tulevan. Nina painoi lantiota vanhemmin itseään kohti samalla kun sain. Nousin pois pukilta. Jotta tämä olisi aivan kuten pornoleffasta niin tule sinäkin Pete. Peten kulli oli jo valmiina tanassa. Äskeisen seuraaminen oli saanut veren pakkautumaan. Nina levitti jälleen jalkansa. Pete asettui Ninan päälle ja pistin kullinsa pillun huulille. Sitten hän pistin kädet Ninan alle ja alkoi työntää kullia sisälle. Kulli upposi märkään pilluun. Nina voihkaisi. Pete aloitti naimisen heti. Vauhti kiihtyi heti kovaksi. Pete piti kovaa kiinni Ninasta samalla kun kulli painui sisälle ja ulos edestakaisin. Pian kuulimme Peten voihkaisun. Työ oli tehty. Pete nousi pois Ninan päältä. Nina jäi makaamaan paikalleen. Hiukan voimia kerättyään Ninan totesi että äskeinen tuntui älyttömän hyvältä. Tuntui juuri siltä että nyt mua naidaan. Jäimme sängylle makaamaan hiukan välillä hiplaten.

Peten lähtiessä kotia sovimme että otamme varmasti tämän uusiksi. Sovittiin että seuraavaan kertaan otetaan yksi nainen mukaan jotta saadaan lisää vaihtelun mahdollisuuksia. Session järjestäminen jäi mun hoidettavaksi. Ulko-oven sulkeuduttua ryhdyin heti laatimaan hakuilmoitusta nettiin.

Mainokset

One Response to Seksitarina: Vaimolle vierasta

  1. Olipa se tarina istun pillu märkänä täytyy ruveta käyttämään hieroma sauvaa 67 v pillu odottaa noutajaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: