Sydämenpysähdyksen aiheuttanut seksikysymys tai -kokemus

Oletko koskaan tuntenut lyhyttä ohimenevää hetkeä, seksikokemuksiin liittyen, niin että sinusta tuntui että sydämesi olisi pysähtynyt? Tai että sinulla olisi ollut vaikeuksia saada hetkellisesti happea? Tarkoitan sellaista yllättävää mieluista kysymystä, pyyntöä tai ehdotusta joka sai vartalosi tuntemaan erittäin voimakkaan tunnereaktion? Nyt en siis tarkoita fyysistä seksiä tai kosketusta.
Mulle tuo aihe tuli mieleen edellisestä artikkelistani. Tämä siksi koska itse muistan tuollaisen 2-4 sekunnin, pari sydämenlyöntiä jäi väliin, tunteen. Se tapahtui kauan sitten Saksassa. Asuin siellä hetken aikaa. Eräänä baari-iltana olin lähtenyt n. 15-20 vuotta vanhemman naisen matkaan hänen kotiinsa. Olin juuri päässyt panemaan kun nainen ilmoitti että hän haluaa että nain häntä myös perseeseen. Siitä syntyi tuo kuvailemani hetki!
Nimittäin tuota hetkeä ennen olin osoittanut kiinnostusta anaaliseksiin aikaisemmalle tyttöystävälle. Hän oli päästänyt mut sormivaiheeseen. Nyt yhtäkkiä tuo lähes tuntematon nainen pyysi minulta persepanoa. Asia jota olin silloin haikaillut vain pornoleffoista. Tuon 2-4 sekunnin tunteen muistan.
Itse toimituksesta ei sitten kovin paljoa ole kertomista. Onnetonta sähellystä. Innokasta yritystä toki 🙂

Mainokset

One Response to Sydämenpysähdyksen aiheuttanut seksikysymys tai -kokemus

  1. vaimo sanoo:

    Sydämen lyöntejä ei jää väliin, vaikka se tuntuu siltä. Tosiasiassa silloin usein tulee ylimääräisiä ja se voi tuntua ikävältä. Yksittäiset ylimääräiset lyönnit eivät ole vaarallisia, mutta useampi sitten voikin olla.

    T: Hoitsu

    PS: Peppuseksihän on ihanaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: